Nieuwsbrief

Wil jij niets missen en graag onze mailings ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief

Workshop Dancing Paws

Datum: 01 juli 2017
Locatie: VVH, Pastoor Heerkensdreef 21, Valkenswaard
Tijd: 09.30 – 12.30 uur

Workshops :
 Dogdance, alle niveau’s
 Beter bewegen samen met je hond
Kosten: € 30,- per workshop

Uitleg workshops
Beter bewegen samen met je hond. (maximaal 5 personen)
Loop je steeds vast als je met je hond aan het dansen bent? Weet je niet hoe jij zelf het beste kan bewegen en dan toch je hond de oefeningen te laten doen? Heb je het idee dat je de spreekwoordelijke 2 linker voeten hebt? Dan is deze workshop misschien iets voor jou.
Met een zeer ruime ervaring in klassieke dans, jazzdans en andere dansvormen, kan Esther jou helpen met hoe jij je het beste kan bewegen tijdens de routine, hoe je eventueel handgebaren in een dansbeweging kunt verwerken en hoe je mooie overgangen tussen de verschillende oefeningen kan krijgen.
Tijdens deze workshop krijg je individuele aandacht en tijdens het wachten kan je kijken naar je mededeelnemer. Je hond kan dan in tussentijd uitrusten en alles wat hij heeft geleerd verwerken. Deze workshop biedt plaats voor maximaal 5 personen.
Na aanmelding ontvang je van Esther een mail, waarin je kan aangeven waar je aan wil werken, bij welke oefeningen je vast loopt en eventueel filmmateriaal van jou en je hond opsturen.
NB: Je kunt aan deze workshop deelnemen ongeacht of je wel of niet een routine wil gaan lopen of in elkaar zetten.

Dogdance (maximaal 6 personen)
Deze workshops zullen voor een deel bestaan uit klassikale oefeningen.
Enkele van deze oefeningen zullen bestaan uit bekende dansen, die wij gaan vertalen naar een dans met de hond. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de mambo of de cha.cha-cha. Daarnaast gaan we ook werken aan posities t.o.v. de handler
Een ander deel zal bestaan uit individuele aandacht voor jou en jouw hond, al dan niet gericht op een (eigen) routine.
In dit deel van de workshop gaan wij 1 op 1 werken in korte sessies. Na jouw sessie heb je de mogelijkheid om elders op het terrein, in je eigen persoonlijke zone, de sessie te gaan oefenen.
Het is dan wel fijn om vooraf te weten, aan welke oefeningen je wil werken.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Na aanmelding ontvang je van ons meer gegevens.