Brain gameBrain game

Materiaal: Kunststof

Dit is een echte uitdaging voor jouw hond! Hondenkoekjes of -snoepjes kunnen in dit denkspel voor de hond worden verstopt. Jouw hond dient vervolgens zijn of haar neus te gebruiken om de beloningen, welke verstopt zitten in het spel, te vinden. Het spel kan ook worden gebruikt om een overprikkelde hond weer rustig te maken. Je zal zien dat, zodra jouw hond door heeft hoe dit denkspel werkt, hij of zij steeds enthousiaster wordt om ermee te mogen spelen.

 

 

DogoDogo

Materiaal: Kunststof en touw

Uw huisdier zal veel plezier beleven en nieuwe vaardigheden leren. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Kleurrijke ballen, op een interessante en interessante manier voor uw huisdier, stimuleren zijn natuurlijke instincten om te jagen en naar voedsel te zoeken. Om bij de verborgen lekkernijen te komen, moet de hond echter sluwheid en intelligentie gebruiken, wat gunstig is voor de hersenen. Het huisdier moet de kleine oranje ballen verwijderen die zich in de grote groene ballen bevinden. Het is een taak die zowel concentratie als tijd vereist. Het speeltje is zo ontworpen dat het elke keer anders kan worden opgevouwen, zodat uw huisdier zich niet zo snel zal vervelen. Op dezelfde manier kun je de moeilijkheidsgraad aanpassen door de ballen te kiezen waaraan het wordt bevestigd..

 

Fetch and treatFetch and treat

Materiaal: Kunststof

Apporteren en belonen! Voorkom eenzaamheid en verveling gebruik de Fetch’N Treat want deze staat garant voor uren speelplezier!
Door de tennisbal in de opening aan de bovenzijde te gooien gaat automatisch het luik open en krijgt de hond een beloning.
De Fetch’N Treat bevat een apparte ruimte waar voer / beloningen ingestopt kunnen worden. Speel en train uw hond zodat ze er zelf mee kan spelen.

 

 

 

Flip boardFlip board

Materiaal: Kunststof

Dopje eraf, handeltje omzetten, dopje opschuiven. Genoeg mogelijkheden voor de hond om na te denken hoe die bij de beloningen kan.
Ook geschikt voor nat voer, doordat het kunststof is, is deze gemakkelijk te reinigen.
De hond zal na een paar ronden zoeken voldaan zijn na het werken met z'n koppie

 

 

Gambling towerGambling tower

Materiaal: Kunststof en hout

Nieuwe mentale uitdagingen voor uw hond. In het intelligentie speelgoed bevindt zich de beloning voor de hond. Het is de kunst, om uit te vogelen met welke techniek de verstopplekken geopend kunnen worden. Ook de klassieke snackbal is er in verschillende spannende varianten. Met halter, jumper of rol, op het snelle spel, waar het allemaal om de smakelijke beloning draait, zijn honden van elk formaat en elke leeftijd dol.

 

 

 

 

Lucky Dog SlotsLucky Dog Slots

Materiaal: Kunststof

Houd jou hond van een gokje? Dat is dit het spel voor hem of haar. Vul de compartementen met beloningen en zodra de hond de handel weet over te halen valt de jackpot snel gevallen

 

 

 

 

Poker box 1Pokerbox 1

Materiaal: Kunststof

Klepje open, dekseltje eraf, laatje open of klepje wegschuiven. Een mooie uitdaging voor de hond die zich niet in de kaarten laat kijken. Hier komt nog net iets meer vindingrijkheid bij kijken en is de moeilijkheidsgraad van enig formaat. Weet jouw hond op tijd te passen, of gaat die voor de Royal Flush?

 

 

 

Poker box 2Pokerbox 2

Materiaal: Kunststof

Bij deze pokerbox ligt de moeilijkheidgraad net ietsje hoger dan bij Pokerbox 1. De kaarten zijn dan net iets anders geschud. Raakt jou hond nu in de war of behoudt die zijn pokerface.
Lekker een tijdje spelen met dit spel en je hond is zowel lichaamlijk als mentaal verzadigd. Wordt jouw hond een PokerMaster?

 

 

 

SnuffelkleedSnuffelkleed

Materiaal: Fleece

Het snuffelkleed wordt gebruikt om te helpen bij het verfijnen van zoeken en vinden van vaardigheden. Geestelijk stimulerend en vervelendom-busting. Ideaal voor huisdieren op beperkte oefening.
Zacht en veilig: het snuffelkleed voor huisdieren is gemaakt van zachte fleece (babykleding klassieker) die milieuvriendelijk, niet-toxisch is en ook zacht voor de gevoelige neus en het gezicht van een hond, perfect voor elk ras.

 

 

Turn aroundTurn around

Materiaal: Kunststof

Turn Around bestaat uit drie aan een standaard bevestigde draai-elementen, die u met snacks kunt vullen. Nu dient uw hond de kleine snacks te veroveren door met zijn poten of snoet er tegenaan te stoten om het element om de eigen as te laten draaien. U kunt kiezen uit twee verschillende deksels – met een grotere of drie kleinere openingen. Zo kunt u de moeilijkheidsgraad aanpassen. Antislip rubber voetjes zorgen bij de jacht op de snacks voor een veilig houvast.

 

 

 

 

 

Two wayTwo Way

Materiaal: Hout

Dit unieke spel heeft 2 spelzijdes. Aan één zijde kan je in de openingen beloningen stoppen en deze afdekken met een dopje. Dat is de gemakkelijke versie van dit spel. Wilt je hond meer uitdaging? Dan bied je jouw hond de andere zijde aan. Naast dopjes, heeft deze zijde ook schuifjes, die de hond opzij dient te schuiven. Enm dat allemaal om de beloning te bemachtigen