Dog brickDog Brick

Materiaal: Kunststof

Plaats de lekkernijen of hondenbrokken in de verschillende compartimenten van het spel.
Bedek de middelste compartimenten met de botjes. Hoe meer compartimenten u vult, hoe moeilijker en uitdagender de puzzel zal zijn. Laat uw hond zien hoe het spel werkt en moedig hem aan om de lekkernijen te vinden. Wees geduldig en geef hem de tijd om het uit te zoeken. Help uw hond net zo lang tot hij het spel begint te begrijpen. Laat een deel van de botjes eruit en open de rode blokjes met snacks om de interesse van uw hond te wekken. 

 

Electrische balwerperElectrische ballenwerper

Materiaal: Kunststof

De PetSafe automatische balwerper gebruikt standaard tennisballen en wordt nooit te moe om te spelen wanneer uw hond energie over heeft! Uw hond zal het fantastisch te vinden om te apporteren met de automatische balwerper!
Met 9 afstandsinstellingen en 6 hoekinstellingen kan deze werper standaard tennisballen gooien over afstanden tussen de 2,5 - 9 meter met een hoek van maximaal 45 graden.
Dankzij de meerdere ingebouwde veiligheidssensoren zijn mens en dier veilig tijdens het apporteren.

 

Flower towerFlower tower

Materiaal: Kunststof

Het spel is voorzien van kommetjes en schuifdeksels op verschillende niveaus, alsook zes kegels die omgeduwd kunnen worden om er eten onder te vinden. Door verschillende openingstechnieken komt de hond bij zijn beloning. Dit biedt mentale uitdaging en gaat verveling tegen. Door de rubberen ring is het speelgoed slipvast en kan jouw hond ongestoord op zoek naar zijn beloning!

 

 

Memory trainerMemory trainer

Materiaal: Kunststof

Uitdagend spel voor de actieve hond! Bij een druk op de knop van de afstandsbediening valt er wat lekkers uit de automaat. Door de afstandsbediening op steeds een andere plek en steeds verder van de automaat te leggen, wordt jouw hond uitgedaagd zijn best te doen om wat lekkers te krijgen.

 

 

Mirracle puzzleMiracle puzzle

Materiaal: Kunststof

Een echte uidaging voor de puzzelaars. Dit spel bied mogelijkheden om de puzzel ook in hoogte op te bouwen en in verschillende verbanden. Hierdoor zal je hond echt stuke bij beetje de puzzel moeten ontleden.

 

 

 

PianoPiano

Materiaal: Hout en metaal

Piano stelt uw huisdier voor een nieuwe uitdaging. In tegenstelling tot de platte bordpuzzels waarbij de hond of kat tegels met zijn neus of poot verplaatst om de beloning te krijgen, is het in dit nieuwe spel vereist om verticaal en horizontaal te werken om de traktaties te krijgen.

 

 

 

 

PiramidPyramide

Materiaal: Hout en kunststof

Deze hondenpuzzel bevat enorm veel taken die jouw hond gaat oplossen, waarbij je de moeilijkheidsgraad kan regelen van 1 tot 4 poten (niveau 1 tot 4) door delen toe te voegen of te verwijderen waar lekkernijen verborgen zijn. Je kan deze gave hondenpuzzel zien als een snuffelmat, maar nog uitdagender voor de hond.

 

 

SpinoSpino

Materiaal: Kunststof

Wanneer je dit spel vult met beloningen zie je meteen dat de hond hierin een uitdaging heeft. Deze dient de schijf te draaien om bij de volgende opening te komen en dient ook nog eens een schuifje te verplaatsen

 

 

 

 

 

Swiss cubeSwiss cube

Materiaal: Hout

Het doosje van panodra met de zwitserse precisie. Een houten kist met twee verplaatsbare tegels is bevestigd aan een zeshoekige basis. Twee tegenoverliggende zijden van deze doos hebben twee sleuven en een van de tegels kan door een van deze worden geduwd. Aan beide tegels is een lus bevestigd zodat uw hond ze uit de sleuven kan trekken. De tegel is voorzien van openingen voor het inbrengen van stukken (twee hoeden en vijf cilinders). De sokkel is ook voorzien van openingen en rails die kunnen worden uitgelijnd met de openingen in de tegels.