Logo compleet ws1  

 

inzet 2

22-05-2020

Wat zal het weer stil worden in huis. Nadat Leia gisteren is opgehaald, gaan vandaag Hummer en Pablo naar hun nieuwe goude mandje

inzet 1

21-05-2020

Vandaag is dan de grote dag. Onze eerste pup mag haar vleugels spreiden om mee te gaan met haar nieuwe eigenaar

markt

27-04-2020

Een spannend fietstochtje stond vandaag op de planning. De puppies deden het heel goed in het fietskarretje, halverwege vielen ze in slaap. Toen mochten ze op het marktplein even hun karretje uit voor foto's en daarna weer lekker terug naar huis. 

coppelmans

24-04-2020

Vandaag mochten de pups mee op hun eerste uitstapje. De pups die mochten mee planten uitzoeken bij Coppelmans. Zoals je zult begrijpen trok dat veel bekijks, ook de pups keken hun ogen uit. Naderhand konden ze geen pap meer zeggen en waren het net engeltjes.

kraamvisitePabloHummerLeia

23-04-2020

Intussen zijn alle toekomstige eigenaren langs geweest en wij vinden het dan ook hoog tijd om deze knappe koppies voor te stellen.


Deze kanjer gaat in de toekomst als Pablo door het leven. Pablo lijkt wel een mannelijke kopie van  Daisy te zijn. Niet alleen in zijn uiterlijk, maar ook in zijn doen en laten, vooral zijn liefde voor eten delen ze.


Dit knappe ventje heet Hummer. Hij is speels, ondernemend en ook heel ontdeugend. Hij wist al snel hoe hij de werpkist uit moest komen en tegenwoordig ook al hoe hij de ren uit kan klauteren. Dat heeft hij gemeen met Magic, hij was ook zo'n ontsnappingskunstenaar.

En last but not least; Leia. Leia is een ontzettend lief, aanhankelijk en rustig meisje. Maar laat je niet gek maken, ze weet echt wel wat ze wil! Regelmatig daagt ze haar broers uit voor een potje stoeien en daar doet ze echt niet voor hun onder. 

22 april 17

22-04-2020

De puppy's worden steeds zelfstandiger. Intussen zijn ze op rauw vlees overgegaan als voeding en krijgen ze nog wat melk dat ze ook zelf uit de bakjes drinken en dat levert leuke en grappige plaatjes op.

16 april 1

10-04-2020

Vandaag hebben de pups hun eerste wormkuur gehad. Op 4 weken leeftijd en 6 weken zullen ze weer ontwormd worden. 

8 april 1

08-04-2020

Vandaag zijn de oogjes van de pups open gegaan. Er zit nog een beetje een blauwe waas over de oogjes, maar er is nu al te zien dat de merle's blauwe oogjes hebben en de zwarte donkere ogen.

pup3

30-03-2020

Helaas hebben wij vandaag het 3e pupje laten inslapen. Er was vocht in de longen gekomen waardoor ademhalen erg moeilijk was. Hij was een kranige vechter en wij hebben samen met hem vanalles geprobeert om hem er bovenop te krijgen. Het mocht het niet baten

puppies

27-03-2020

Laat in de middag is Daisy bevallen van 4 puppies.
Het zijn 3 reutjes (2 blue merle en 1 zwart-wit) en 1 teefje (blue merle)
De pups zijn volledig gezond en moeder en pups maken het goed.

ecvo

25-03-2020

Vanmiddag zijn we met Magic en Daisy weggeweest voor het ECVO oogonderzoek.
De uitslag hebben we meteen gekregen en goed nieuws:
Zowel Magic als Daisy zijn vrij van oogafwijkingen!

echo1
28-02-2020

Vanmiddag is er een eerste echo gemaakt.
Er zijn 4 pups waargenomen, mogelijk zijn er meer.