header winter 2019 1

Blij ei

Blij ei
Level:  Laag
Materiaal:  Kunststof

Uw hond kan hiermee laten zien dat hij/zij een grote speurneus is.
De eieren kan je in een bak doen en enkele van deze eieren kunnen gevuld worden met een lekkere beloning.
Laat de hond de juiste eieren eruit zoeken om de beloning te verdienen.

Byzoe

Byzoe
Level:  Laag
Materiaal:  Kunststof / hout

Er zijn drie verstopplekjes bij dit spel. Een is onder het dopje, de hond kan die makkelijk met zijn snuit of poot omduwen en twee aan beide uiteinde van het schuifje. De hond kan met zijn poot of snuit het schuifje naar links of rechts bewegen en de koekjes vallen eruit. 

Easy feed

Easy feed
Level:  Laag
Materiaal:  Kunststof

Assortiment met twee slowfeeders en een lickimat. Is jouw hond een echte schrokker probeer dan eens deze slowfeeders en lickimat uit. Niet alleen verhinderen de verschillende uitstekende vormen om alles in een keer naar binnen te werken het is voor de hond ook leuk om een keer op een andere manier te eten en zijn tong over verschillende texturen heen te laten gaan. Vergelijk het met een kind dat allerlei voorwerpen in de mond stopt om te ontdekken wat het voor iets is, voor de hond werkt het net zo.
De slowfeeders zijn zowel geschikt voor brokken als natvoer, de lickimat alleen voor natvoer of extreem kleine beloningsbrokjes.

Flip board

Flip board
Level:  Laag
Materiaal:  Kunststof

Dit is een spel waarmee je makkelijk een aantal basis speltechnieken aan je hond kan leren. 
Onder de klepjes komen beloningen waar de hond vervolgens met zijn poot tegen het botje aan moet duwen om het klepje weer open te maken. Er zijn twee kokertjes waaronder je lekkers kan verstoppen en twee schuifjes die de hond met zijn poot of snuit opzij kan duwen om bij het lekkers te komen.

Kong kegel

Kong kegel
Level:  Laag
Materiaal:  Kunststof

Ideaal voor honden die van ruig spelen houden. De kong blijft goed recht overeind staan en de hond kan alleen bij de beloning komen als hij met beleid met zijn poot of snuit tegen de kegel aan duwt. Als hij met het spel in zijn bek gaat slepen komt hij er al snel achter dat het niet helpt om bij de beloning te kunnen komen. 
Je hond kan hier heel lang zoet mee zijn.
Het is ook fijn om hier zijn volledige maaltijd in te geven.