header winter 2019 1

Dogo

Dogo
Level:  Gemiddeld
Materiaal:  Kunststof

Voor honden die gek op touwtrekspelletjes zijn is dit een eitje! de beloningen gaan in de ballen die je op verschillende manieren met elkaar kunt verbinden, de hond moet dan de touwen lostrekken uit de ballen om bij de beloning te kunnen komen.

Fetch and treat

Fetch and treat
Level:  Gemiddeld
Materiaal:  Kunststof

Het kan misschien even zijn voor je hond dit spel helemaal zelfstandig beheerst maar ze zullen zeker snel doorhebben dat wanneer de bal erin gaat het lekkers er aan de zijkanten uitrolt. om het onvoorspelbaar voor de hond te maken komt de beloning er aan de linker- of rechterkant eruit. 
Leer de hond zelf de bal in de opening bovenin te werpen ze kunnen zichzelf dan lang zoet houden hiermee!

Gambling tower

Gambling tower
Level:  Gemiddeld
Materiaal:  Kunststof

Je doet voor de hond beloningen op de plateaus laten vallen. De hond trekt die plateaus er vervolgens met zijn bek uit en de beloning rolt er door de opening aan de onderkant uit. 
De hond moet ze wel van laag naar hoog eruit trekken omdat de beloningen anders op het plateau dat er nog niet uit getrokken is blijft hangen.
Er zijn ook nog drie kokers die de hond met zijn neus of poot om kan stoten, ook daar kun je lekkers onder verstoppen.

Piramid

Piramid
Level:  Gemiddeld
Materiaal:  Hout en kunststof

Dit spel kun je zo makkelijk of moeilijk voor je hond maken als je zelf wilt. Er zijn ontzettend veel verstopplaatsen voor lekkers bij dit spel. Door meer kokers te plaatsen word het spel steeds moeilijker. Sommige honden vinden het misschien spannend om de rollen met de snuit omhoog te duwen, begin dan ook rustig aan en zorg dat ze makkelijk bij de brokjes kunnen.

Poker box 2

Poker box 2
Level:  Gemiddeld
Materiaal:  Kunststof

Vier verschillende technieken. Duwen, trekken, schuiven en drukken alles komt aan bod bij dit spel. Sommige boxjes zullen ze zo door hebben en andere zijn misschien iets moeilijker. Variër door de boxjes te wisselen van plaats zodat ze er van een andere kant bij moeten komen.